Pages

1/17/2016

48/52 - "Bleak"





























Kdo mě sleduje na Instagramu ví, že mám úplně stejnou fotku tohodle ptáka i tam. Ale počkejte! JE TO JINEJ PTÁK!!!!!!!! Je to tak, jednou za čas nám do oken vletí ptáci. To se takhle probudim, vejdu do obýváku a mamka drží utěrku v ruce s timhle malym ptáčkem. Mamka miluje ptáky, takže například dárek, kterej jí nejvíc potěší jsou lojové koule pro ptáky :-----) Když jsem se jí zeptala, co dělá, tak odvětila, že ptáčka zahřívá a dává mu masáž srdce. Samozřejmě ten pták už dávno nežil, ale sakra to bylo něco tak roztomilýho a vtipnýho, že sem si jen povzdechla a šla si dát snídani.


Long story short, my mother tried to resuscitate this bird after he had flown into our window. 



Editing: Lightroom 4




4 comments:

  1. Juziiiis chudák... ale ta druhá fotka je krásnááá! <3

    ReplyDelete
  2. No, nevím, jestli máte nějaké zajímavé místo, kde se ptáčkům hezky umírá :D nebo jestli máte na okně značku, která jim dává najevo, že je tam čeká poslední pomoct ... ale je to smutné a zároveň hezké. Fotky jsou super. (Jaký máš instagram?? :D)
    Jinak, nevím, jestli si mě pamatuješ, přes rok už jsem na blogu nebyla, ale jsem Rony, tehdy jsi mi pomáhala, jak si nastavit ty písničky na blog. :D

    ReplyDelete
  3. Když jsem byla malá, pojmenovávala jsem si často ptáčky, kteří létali k nám na zahradu(u babičky). Vždycky nějaký jiný, ale hrozně dlouho. Dokud jednou nepřiletěl, ale už neodletěl. A pak jsme s tátou dělali pohřby. A byly to nejemotivnější pohřby. Ani pohřeb babičky mě nedostal tolik, jako vrabec v hlíně.

    ReplyDelete
  4. To jsou TAK hezký fotky !!! (za předpokladu, že budem dělat, že ta sýkorka jenom spí)

    ReplyDelete