Pages

2/17/2014

OneRepublic

Forerunner James Walsh. Such talent!
Wooohoooo!!! Přiznejte se! Kdo byl včera na OneRepublic? Já jooo!!:D Byl to supr čupr zážitek!:) Čekala jsem ve fontě již od půl pátý a v sedm se spustila taková mačkanice k čekování lístků, že bylo jedno, jestli jste přišli v sedm nebo ve čtyři.

Ryan Tedder je ale prostě bůh. Kolikrát jsem měla na mále, abych při jeho písničkách nebrečela štěstím. Nikdy bych nevěřila, že hudební skupina by mohla ovlivnit až tak můj život. Jediný, co mi vadilo bylo to, že lidi kolem mě si neužívali koncertu na plný pecky. Až, moji milí čtenáři, půjdete na koncert, vyserte se na točení písniček na mobil a užijte si koncert plnýma douškama. Nejlepší památka nejsou vaše videa z mobilů, ale vzpomínky a pocity.

Zde mám pár fotek. Kvalita není nejlepší, protože jsem byla trošku dál od podia, ale tak snad i to vám dá představu o tom, o co jste přišli :)

--

I went to a concert of my favourite band OneRepublic ♥ One of the best moments in my life, but I would be much happier if people around me stopped recording every single song. Anyways here are some photos of a bit worse quality because I wasn't that close to the stage.


Editing: Lightroom 4





TURN OFF THE PLAYER ABOVE AND LISTEN TO AU REVOIR - ONEREPUBLIC
















10 comments:

  1. ááááááááááááááááááááááááách ♥

    ReplyDelete
  2. One Republic neposlouchám, ale musím říct, že ty fotky jsou super!

    ReplyDelete
  3. ja som bola včera v bratislave :)))

    ReplyDelete
  4. Mali by ti za tie fotky platiť :D Super :)

    ReplyDelete
  5. Podařilo se Ti pořídit úžasné fotky! Já byla taky, skoro u pódia a to jsme přišli až někdy v půl 7. Je pravda, že lidí tam bylo mraky, ale nějak jsme se procpali. Horší bylo, že se mi v průběhu udělalo nedobře, jak se nedalo dýchat, a tak jsem zbytek koncertu přečkala vzadu na vzduchu. Nicméně zážitek to byl neskutečný!!
    vyserte se na točení písniček na mobil a užijte si koncert plnýma douškama. Nejlepší památka nejsou vaše videa z mobilů, ale vzpomínky a pocity.--> a s touhle větou nemohu nesouhlasit. Já si vyfotila pár cvaků na památku, natočila 2 videa a čau:)

    ReplyDelete
  6. Ty fotky jsou parádní! :) A máš pravdu, je smutné, co se toho natáčení týče ... lidi vše mapují, ale pak se podívají na video, co natočili a zjistí, že je to vlastně úplně to samé, co si můžou kdekoliv stáhnout, protože další tuna lidí udělala to samé a z vlastních pocitů nemají nic.

    ReplyDelete