Pages

1/03/2014

Maldives


Čauki mňauki.

Rok 2013 je za náma. Díkybohu. Nevím, jak u vás, ale byl to hrozně divnej rok. Tento musí být ale zlomový. Ve všem! Předsevzetí protentokrát splnim!:D Chtěla jsem vám, fanouškům, poděkovat, že jste tak skvělí, že na můj blog pořád koukáte, že trpělivě na posty čekáte a že prostě jste. Měla bych blogování samozřejmě dělat pro sebe, ale vy jste ten důvod, že ho ještě pořád mám ♥ Proto doufám, že i váš rok bude výbornej, že budete šťastní a zdraví.

Včera jsem se vrátila z Malediv, z malého ostrůvku Royal Island. Let tam a zpátky byl naprosto příšernej už kvůli tomu, že lidi okolo furt řvou, smrdí, takže se člověk během těch 10 hodin letu nevyspí, ale stálo to za to. Ostrůvek se obešel během 10ti minut, což je snad na hranici přežití během přílivu hahah. Lidi byli hrozně milí, až mi bylo líto se vracet do Čech. Navštívili jsme i další dva ostrovy. I přes jejich mírnou chudobu vypadali domorodci šťastnějc, než polovina lidí tady v čr. *Allahu dej nám vláhu*

-----

Boom boom boom.

2013 is over. Yaay. I hope this one is gonna be better.Anyways, thank you for being my fans ♥ This blog wouldnt exist without you! I hope 2014 is gonna be wibbly wobbly for you, so have fun!!:)

I got back from Maldives yesterday. I loved it. Im so grateful to my parents for being able to travel around the world with them. I had really great time :)





View from our room



election campaign

Cemetery!!! :D







Angelina Jolie's leg

12 comments:

  1. Poslední fotka mě dorazila :'DDD ....
    jsem ráda, že tě tu máme zpátky ... obdivuji tě už jen pro to, že jsi vůbec seděla v letadle, mně to stále nahání hrůzu ... ale fotky jsou opět super ... přijde mi, že jen lidé v takových zemí dokáží projevovat opravdovou radost, protože ji projevují z opravdových, důležitých věcí, které my si tady neuvědomujeme.

    ReplyDelete
  2. Dokonalé fotografie. Jsi skvělá. A souhlasím s Rony.

    studyinviolet.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. ježiš to je nádhera áááááá <3333

    ReplyDelete
  4. Komentář poslední fotky mě dohnal skoro ke slzám smíchu :-D Muselo tam být nádherně, ač tedy některé ty fotky mi vyvolaly husí kůži, jak zlé to tam může být... Ale to je asi uplně na každém koutku světa, tyhle protiklady...

    ReplyDelete
  5. Naprosto nádherné fotky! :O Bože, jak já ti závidím :( ..musela to být paráda.

    ReplyDelete
  6. já nevím co napsat, jsou užasné

    ReplyDelete
  7. Ty mrško! Tady se někdo má :( Však já tam taky jednou pojedu, muhehe :D

    ReplyDelete
  8. to si děláš srandu,no to je síla!takhle bych si asi vesnu představovala dovolenou přes vánoce :D. nádhera ty fotky♥

    ReplyDelete