Pages

10/27/2013

Vain


Teď vás nejvíc pohorším: zase sem vyfotila mrtvýho ptáka. Chudák. Snad netrpěl. Udělala jsem mu hezký pohřeb, tak snad to ocenil. Mám týdenní prázdniny a zjišťuji, že práce do školy je víc než dost. Upadám do hluboké deprese, jelikož můj sen být doktorem se pomalu, ale jistě, hroutí. Pořád si říkám, že mám ještě dost času a od problémů utíkám, ale vždycky mě to dostihne. Vždycky. Doufám, že vy nedepresujete (:D) a máte se fajn. Vaci má neska narozky, tak jí popřejte. Děkuju.

Dead bird vol. II. Hope he didn't suffer. I mad him a lovely funeral, so I hope he appreciated it. I hope you're fine and not depressed as I am. Don't be a dreamer, it's not worth it. 



Editing: Lightroom 4




7 comments:

  1. Budu znít jako magor, ale ta fotka je nádherná. Doufám, že práci do školy nějak dáš do kupy, vím sama moc dobře, jak se to zvládne nahromadit - předminulý týden jsem byla nemocná a stihlo se mi toho nasbírat šíleně moc.

    ReplyDelete
  2. :'(
    ale je to kráná fotka ! ♥ a děkuju ty míco ! a sen se splní, žádný deprese nebudou ! jednou se budeme společně učit medicinské názvy ve studentském bytě! :D

    ReplyDelete
  3. Chudáček ...
    ale ... nevím proč, při pohledu na tu fotku to vypadá, že se teprve rozhlíží, kam zvlétne, kde mu bude líp. Snad se má teď líp než my, protože depresuji společně s tebou. Já budoucnost vyhlédlou nemám bohužel žádnou a o to je to horší, když už bych si měla vybrat vysokou školu.

    ReplyDelete
  4. i tak je to hezká fotka.mimochodem hlavu vzhůru s (m)učením! :)

    ReplyDelete
  5. Je to sice smutné, ale fotka se ti povedla, je od tebe hezké žjsi mu udělala pohřeb ;)

    Srdečně tě zvu na mojí Giveaway
    http://studyinviolet.blogspot.cz/2013/11/giveaway_2.html

    ReplyDelete