Pages

8/06/2013

Fuck, I'm in Cologne!







Jsem zpět z Cologne!:) Čeká vás teď celkem dlouhý článek, takže pokud máte čas a nudíte se, pohodlně se usaďte a pusťte se do toho! Ve zkratce: Absolvovala jsem 4 týdenní německý kurz v Kolíně nad Rýnem, měla jsem se fajn, podle fotky (která není moje!!) vidíte, co jsem tam asi tak jedla....:D 

-------------------------------------------

I'm back from Cologne!:) I wrote a big article so if you have time to read it, sit yourselves down and enjoy! For the others: I went to Cologne for 4 weeks, I had a great time and according to the photo (which is not mine btw!!!) you can see how my "diet" looked like:D





Vždycky když takhle někam jedu, tak se hrozně bojim, že nezapadnu, protože sem docela náročnej člověk. Nakonec sem si samozřejmě našla kamarády, na který nikdy nezapomenu:) Na kurz sem přijela o den dřív, proto sem si prošla město už ten den. Upřímně? Pro některý z vás vám Kolín bude připadat krásnej, pro mě sice taky, ale chybí mu nějakej ten šmrnc:D Od té doby, co jsem viděla Berlín, jsem asi moc kritická:) Mezi nejvýznamější památky města patří tzv Kölner Dom, kterej už nemůžu vystát, jelikož jsem ho během kurzu navštívila nejmíň desetkrát:D 

-------------------------------------------

I feel so nervous before going somewhere because I fear I won't find any friends (happened to me once). Eventually I found many friends which I will remeber for sure:) I arrived one day earlier therefore I walked through the city that day. Honestly? It's beautiful city but it lacks something. Probably I'm too critical.



Studentů nás tam bylo první dva týdny 40. Pokaždý sem tam jedinej Čech, což je snad i dobře. Národnosti byly různé, ale převládali hlavně Turci a Rusové, supr:D Nikdy se moc nekamarádím s těmito národnostmi, protože drží pospolu. S jedním Rusem sem se ale skamarádila a Turkyně byla moje spolubydlící. Bydlet s ní by se dalo nazvat peklem, protože byla hrozně nepořádná a nečistotná, ew. Jinak nevím, jsetli vás zajímá, jak  vypadal náš den...:D Zkrátím to. Vždycky jsme měli dopolední vyučování a odpoledne aktivity. Nejhorší byly úterky a čtvrtky, jelikož sme umírali ve třídě i odpoledne:D Poté sme šli obvykle do parku, hospody (:D) nebo exkurze do měst, muzeí etc. Volného času nám vedoucí moc nedali, poněvadž nám asi moc nevěřili...:D Koneckonců jsme vypadali jako jedna velká zoo. Čekala jsem, kolik si toho v Kolíně nakoupím, ale opak je pravdou, skoro nic:D

Největší sranda tam byla se Švýcarkou Kiks a Angličankou Olivií. Pamatuju si na naše Starbucks žranice mrkvovýho dortu a frappuci :3 om nom nom. Hodněkrát sme otravovaly kolemjdoucí zpíváním Justina Biebra, běhaly jsme za běžci nebo cyklisty nebo ponoukaly sexy kluky, ať si sundaj trika. Nikdy bych na tyhle věci neměla koule, a proto sem jim vděčná, že sme tyhle blbiny dělaly.

V pátek byla obvykle na programu "párty". S holkama jsme předpokládaly, že to bude děsná nuda, a protože německý zákon umožňuje od šestnácti kupovat piva, pár balení jsme koupily a půl hoďky předtím jsme je do sebe tzv koply. No co vám budu povídat: 6 sem jich určitě měla, chtělo se mi zvracet, ale za tu srandu to potom stálo. Já už v podstatě tvrdý alkohol nepiju, protože se mi z něj zvedá žaludek. Teď zním určitě jak nějaká 13letá pipka...:D Vedoucí toho kurzu zakázali nějaký alkohol, takže propašovat balíky piv do pokojů a následné zbavování by se dala nazvat mission impossible:D 


V neděli sem potom na pár dní odjela do Londýna na sestřinu promoci. Ačkoliv mě mrzelo, že propásnu pár dní srandy, sestřičku jsem viděla hrozně ráda :3 Promoce v Anglii jsou daleko víc zábavnější než tady v ČR! Asi je to i těma lidma. Po pár dnech sem se vrátila a Olivia musela odjet kvůli její babičce. Samozřejmě sem to probrečela, ale life goes on.

Následovala druhá párty (den před odjezdem), která byla už trochu slabší. Zase sme koupily piva, ale to už vedoucí tušili a prohledávali místnosti, tím pádem sem to jen tak tak stačila schovat do kufru. Na otázku, zda mám v pokoji nějaký alkohol, sem s třesoucíma nohama odpověděla že néé, že bych si to nedovolila. Phew, bravurní lhářka....:D

V den odjezdu mých kamarádů sem brečela jako želva, což nesnáším. Nejenom že mě bolí hlava, ale všichni v tu chvíli vidí, jakej sem slaboch. Nesnášela sem tu myšlenku, že "zítra" přijedou noví lidi a celý proces seznamování začne odznova. Navíc mi vedoucí řekli, že přijedou samí kluci. Well, good for me then. Mé srdce však patřilo jednomu:D hahah:)


-------------------------------------------

There were overall 40 students. I'm always the only Czech but I find it better though. Mostly Russians and Turkish arrived with whom I'm not that big friend as they stayed always together. However, I became friend with one lovely Russian and my roommate was from Turkey. She was so messy, it's better to say nothing:D I'm not sure if you're interested how our day looked like but anyway: We learned till lunch and sometimes even afterwards. Almost six hrs of torture:D Then we had some kind of programme. We usually visited museums, small cities, went to the town/pub or just park. We didn't have much time for shopping as the supervisors did not trust us. I undertand that though, we looked like a zoo:D

I had best time of my life with Swiss Kiki and English Olivia. I remember our Starbucks sessions with carrot cake and frappucinos♥ I laughed so much when we annoyed random people on the street by singing Justin Bieber, running after runners/cyclists or shouting at sexy boys to take off their t-shirts. I'm grateful for these memories because without them I wouldn't have courage to do this bullshit.

On Friday the supervisors prepared for us some kind of party. We expected to be very boring, therefore we bought a few packs of beer and 30 mins before we drank it. Well i wanted to puke so desperately because I had at least 6 beers but it was worth it. I definitely sound now like some dumb bitch...:D But it was totally worth it!:D The supervisors forbade any alcohol in the course, so it was almost mission impossible to smuggle it into our rooms.

On sunday I needed to leave for couple of days because of my sister's graduation. Although I was sad I would miss the fun with my friends, I loved to see my lovely sis. Graduation in England is much funnier than in CZ. Probably the people make it amusing. Then I came back again and I found out that Olivia needs to fly back to England as her grandma was seriously sick. I admit, I cried very much but life goes on. We will meet again for sure!!

Then we had another party (day before leaving) which wasn't that entertaining. We bought beers again however the supervisors suspected it and so they checked our rooms. Thanks God I hid it in my suitcase!:D With shaking hands and legs I answered that I have "no" alcohol in my room, so they left. Bravo, pretty little liar.

When my friends were supposed to leave, I cried like a camel (:D). I hate it because the headache afterwards is unbearable and I look so weak at the moment.  I hate the thought of new people coming, to make friends again.. The supervisors told me that mostly boys would come. Good for me then. But my heart belonged to the only one:D hahah:)





Kölner Dom


Gay Pride Festival

Chocolate Museum!!!♥♥

Maria

From left: Swiss Mathias, England Olivia, Spain Enrique

Bad taste party! Belgium boys: Nicolas and Mathieu


Olivia and Kiki!♥

Lauraaaa:D


Currywurst!!

Boys decided to dance in the middle of the street:D

Us:))


Nicolas♥ (my crush:D pshhh)

Cleopatra


Random guys taking photo with us....:D

Mathias:))

Firework festival?

Exorcism:D Andrey, Kiki, Mathias


Daaamn!

Rhine

Lena the supervisor!


das Volk


Me and Laura!

Cuteness:) Concentration on card game:)

Daaamn, check him out! Martina and Maria

I told them to smile....:D

Stolen camera

2nd party

Stolen camera-worth it!

I wish i looked that good during jumping: Martina
Photo I'm proud of: Maria




Zbytek kurzu byl už trochu slabší. Nebylo to těma lidma, spíš sem se ohlížela do minulosti. Přijelo hodně hezkejch kluků, všichni zadaní!:D Dobře pro ně:) Party sme ani neměli, jelikož prý podle vedoucích by kluci netancovali. Blbost! Místo toho sme zavítali opět do hospody nebo bowling. Nuda no. Nevím už moc co psát, protože zbytek kurzu byl nemastný neslaný. Určitě se jděte podívat na Podfukáře/Now You See Me (ale ne v němčině!!:D). Stojí to za to! 



Náš poslední večer sem zapečetila pálením dobrých bylin a ochutnávkou alkoholu, takže kocovina druhé ráno se trochu projevila. Pár lidí tam se mnou bylo celý ty čtyři týdny, o to těžší to bylo dát jim sbohem. Hlavně tomu Rusovi:) Na mého učitele budu taky vzpomínat, protože to je ten nejroztomilejší a nejmilejší člověk na tomto světě:) Pokud si tuhle sr*čku budou mí kámoši číst, musím jim poděkovat. Děkuju mým rodičům, že mi dávaj možnost jet na tyhle kurzy, protože je výborný poznat tolik různých lidí: od sexoušů s kleptomanskými sklony, zhulenců z Holandska, narcisty po „žijusivevlastnimsvětě“ lidma. 

-------------------------------------------

The rest of the course was a bit weaker. It was definitely my fault because I still kept looking back at the past. So many sexy boys arrived but all were taken. Good for them!:) We didn’t have any party though because apparently boys would not dance. Bullshit. We went to the pub or bowling instead, boooring. I don’t know what to write now…:D Yeah, go to see Now You See Me!! Worth it (but not in German:D)

Our last evening was spent by smoking magical herbs and drinking beer again (oh maaan). Hangover little bit the next day. Some people stayed with me for four weeks, therefore it was harder to say goodbye. Especially the lovely Russian:) I will remember my teacher too! Such an honest and good hearted person:) I need to thank my parents for letting me to do these courses because it’s the only chance to meet various people: sexy kleptomaniac, stoned Dutch, narcissist and people who live in their own bubble:) If you read this shit my lovely friends: thank you for everything, you made my life brighter









Sexy photoshoot

Andrey toreador

Köln at night

Forgotten photo on leaving day

Stefan in reflection

One cloud chasing the other

Pizza pasta boys, from left: Stole, Sorin, Alessandro

Mathias, Kai, Andrey

Mehmet


Me retarded

Düsseldorf


Wtfff

The Lady with the Dog


Andrey and his show off

From left: Stefan, Roberta, Wicky, me





Watching match between Köln and Düsseldorf


Me derp face...


Party hard I see

Random staff


Edmon







Cutiepie Stefan (Brazil)

Cutipie Andrey (Russia)

Cutipie Kai (USA)


Those are not his butt hair!!!:D



Popular card game!!:D

Giacomo (Swiss)

Sorin satisfied

Stole derp face

My teacher!♥♥

Random


Pose...:D

Will you marry me?


He ate that paper!!

Afonso (Dutch)

Instagram time!!:) Follow me!!:D @beawesomeordie

Mom
Our class during first two weeks

Our class during the rest of the course

Daaaamn

Sea of thoughts











8 comments:

  1. Dnes odlétám do Řecka, proto tu zase nebudu!:D Uvidíme se za pár dní s novými fotkami!♥ Děkuju všem!!!:)//Today I'm going to Greece, I won't be here again!:D See you in few days with new photos!♥ Thanks guys!!!:)

    ReplyDelete
  2. To jsou tak boží fotky, boží příběhy .... závidím ti takový zážitek! :) Většina fotek mě hodně rozesmála, jsem schopná na ně zírat pořád dokola. :D Užij si to v Řecku ;).

    ReplyDelete
  3. To je nemožné. Každá, každičká fotka, každá momentka, je tak dokonalá!

    http://particular-thing.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Tvoje komentáre k fotkám ma vždy tak úprimne rozosmejú :D me retarded, stolen camera :D Tvoje fotky sú fantastické, všetky pocity vieš tak zachytiť, aspoň mne to tak príde, lebo si to viem predstaviť :) Super!!

    ReplyDelete
  5. Vyzerá to tam výborne!! :) Super fotky, pekní chlapci :)) Uži si Grécko!

    ReplyDelete
  6. super článok a úplne mega naj fotky!! :)

    ReplyDelete
  7. no vypadá to jako fajn trip, bohužel nestačim číst :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. já jsem se rozepsala kvůli té nostalgii) příště se budu krotit))

      Delete