Pages

6/03/2013

Little Touch





















Mám několik verzí týhle fotky. Nikdy se nemůžu rozhodnout, ale nakonec si stejně vyberu podle svýho. Trochu tématická fotka k těm povodním:D Doufám, že vy jste v pohodě! To, že nemusíme do školy je ale fakt bomba:D Sice mám všechny učebnice na zkoušky ve škole, ale za to pozdní ranní vstávání to stojí:)

I have many versions of this photo. I hate making decisions, but in the end I always choose my favourite. I'm not sure if you've noticed that Czech Republic has been flooded! So hardcore:D We (students) don't have to go to school because whole Prague is under water. Sounds like fun, huh? All my textbooks for final exams are in school, but the late getting up is worth it



Editing: Photoshop CS2

12 comments:

  1. Nádherná fotka! A k těm povodním se teď tak nějak hodí :D

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. to je krása! A ještě k tomu ta hudba co ti tu hraje. Ach. :)

    ReplyDelete
  3. U nás na Moravě se držíme a povodně nemáme, Čechy jsou na tom bídněji, ale kamarádka si furt přeje, aby se nám tu vylila řeka, aby jsme taky nechodili do školy, ale moc hezké mi to od ní nepřijde. :D I když bych byla radši doma jak v té škole, to je pravda.

    Jak to sakra děláš s těma fotkama? o.O Já už nevím jak to komentovat, začínám z toho být zoufalá. :D

    ReplyDelete
  4. Nádherná fotka :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. čo je to za action ? :) je to velmi pekná fotka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. toto je upravené mnou:) přidaná solid colour a curves:)

      Delete
  6. This is perfect. So delicate, fragile, elegant, beautiful. Love the colors and the reflection and how your fingers barely touch the surface of the water.

    ReplyDelete