Pages

6/09/2014

Duke of Edinburgh


 Všude dobře, ale doma stejně nejlíp. Expedice Duke of Edinburgh by se dala přirovnat k takové milé škole v přírodě se špetkou Fear Factoru. Kempování bez dozoru učitelů? To chceš! :D Nemýt se tři dny a chodit na záchod do kadiboudy už moc nechceš. Ach ta rozmazlenost! Vltava byla ale docela příjemná, tak snad se mi sinice pod kůži nedostanou...:D Za celý tenhle výlet se muselo splnit pár úkolů. Najezdit určitej počet km a být soběstačný. Co vám to dá? Asi se přiučíte být více trpělivý, že vaše fyzička je na bodě mrazu a že karcinogenní asijské polévky yum yum už moc yum yum nejsou. Stejně jsem ale za to ráda, protože to je příjemné odreagování a dlouho jsem se takhle nenasmála. Sportu a bylinám zdar!

I survived! Hell yeah!

Thinking of conquering the world
Long talks

20 km of canoing ahead of us


Cowgirl


Baywatch

You gotta work bitch


Artsy




Peatbog

Join our nazi party
























Editing: Lightroom 4, Photoshop CS2

7 comments:

  1. Nádherné fotky a super atmosféra ... takové akce jsou nejlepší, člověk si doma váží maličkostí, které obyčejně využívá, ale zároveň přehlíží. :D Ale není nad to, pořádně pročistit hlavu. :)

    ReplyDelete
  2. wow, to musela byť výzva :) a tie fotky sú eňo-ňuňo, nádherné!!!!

    ReplyDelete
  3. Wow, I love the coloring in the last picture!

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky. Na vodě jsem byla jednou a hned bych si to zvopákla. Sice bych asi nazvládla stejnou výzvu jako ty, ale na vodu s každodenní sprchou v kempu kde se dá koupit jídlo :D

    ReplyDelete
  5. Vyřazuje to nádhernou tábornickou amtosféru, opravdu ůžasný fotografie :)

    ReplyDelete